Over Ons

Welkom bij Marcony Bouw, uw betrouwbare bouwpartner in Amsterdam en omstreken. Wij zijn een toonaangevend bouwbedrijf met jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten aan tevreden klanten. Of het nu gaat om keukenrenovaties, badkamerrenovaties of totale woningrenovaties, wij streven ernaar om uw droomhuis tot werkelijkheid te maken.

We begrijpen dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken

Bij Marcony Bouw begrijpen we dat vakmanschap de kunst is van het begrijpen dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken. Daarom hebben we een bekwaam team van professionals in dienst die bekend staan om hun expertise, oog voor detail en passie voor het creëren van prachtige leefruimtes. We geloven dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en levensstijl, en we streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Met ons bedrijf beschikken we over een breed scala aan diensten om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige update van uw interieur of een complete transformatie van uw woning, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Onze diensten omvatten onder andere keukenrenovaties, badkamerrenovaties, totale woningrenovaties, schilderwerk, vloerinstallatie en nog veel meer.

Wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven is onze holistische benadering. Wij begrijpen dat uw huis meer is dan alleen de som van de afzonderlijke kamers. Het is een plek waar u zich comfortabel en geborgen moet voelen. Daarom besteden we aandacht aan elk aspect van uw project, van ontwerp tot uitvoering, om ervoor te zorgen dat alles harmonieus samenkomt en uw huis een samenhangend geheel vormt.

Een getalenteerd team van vakmensen

Bij Marcony Bouw hebben we niet alleen een getalenteerd team van vakmensen, maar we werken ook nauw samen met een architect om ruimte-, stijl- en ontwerpoplossingen te bieden die perfect passen bij uw wensen. Onze architect kan u helpen bij het creëren van een functionele en esthetisch aantrekkelijke indeling voor uw woning, waarbij rekening wordt gehouden met uw levensstijl en behoeften.

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om een positieve ervaring te bieden tijdens het hele bouwproces. We houden ons strikt aan deadlines en werken met transparante communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap.

Bij Marcony Bouw geloven we in kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen die bestand zijn tegen slijtage en verkleuring. We streven ernaar om projecten af te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook jarenlang meegaan.

Kies voor Marcony Bouw als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw droomhuis werkelijkheid maken. Samen creëren we prachtige leefruimtes waar u kunt genieten van comfort, stijl en functionaliteit.

Screenshot 2023-08-04 100235
Screenshot 2023-08-04 100228